DETEKTIV REJ KERTIS U PRIVATNOJ PRAKSI

Izvor: Kurir, 21.Mar.2011, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETEKTIV REJ KERTIS U "PRIVATNOJ PRAKSI"

LOS ANĐELES - Američki glumac Bendžamin Brat pridružio se glumačkoj postavi serije "Privatna praksa".

Glumac, najpoznatiji kao detektiv Rej Kertis iz serije "Red i zakon", postao je stalan član postave medicinske drame televizije Ej-Bi-Si.

Detalji o Bratovoj ulozi još nisu poznati, a saopšteno je da će se prvi put pojaviti u poslednjoj epizodi tekuće sezone.

Bendžamin Brat ranije je gostovao u seriji "Moderna porodica", a poznat je i iz filmova "Mis tajni agent" i "Ljubav u doba kolere".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bendžamin Brat u seriji Privatna praksa

Izvor: NaDlanu.com, 21.Mar.2011

LOS ANDJELES, 21. marta 2011. (Beta) - Američki glumac Bendžamin Brat pridružio se glumačkoj postavi serije "Privatna praksa", objavio je Holivud riporter.Glumac, najpoznatiji kao detektiv Rej Kertis iz serije "Red i zakon", postao je stalan član postave medicinske drame televizije Ej-Bi-Si. Detalji...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.