DEMIRU NE DAJU DA LJUBI ASI

Izvor: Kurir, 27.Dec.2011, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEMIRU NE DAJU DA LJUBI ASI

Mržnja jača od svega. Babica koja ju je porodila potvrđuje Suhejli, na svojoj samrti, da je rodila živo dete i da je sin. Priznaje da su je naterali na takav čin i da je Jusuf-aga sve zapisao. Suhejla kune celu porodicu Kozdžuoglu...

Mržnja jača od svega.

Babica koja ju je porodila potvrđuje Suhejli, na svojoj samrti, da je rodila živo dete i da je sin. Priznaje da su je naterali na takav čin i da je Jusuf-aga sve zapisao. Suhejla kune celu porodicu Kozdžuoglu...

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Defne i Kerim ašikuju. On je moli da mu oprosti što je u Istanbul otišao naprasno, bez objašnjenja, a ona mu daje do znanja da je srećna što se ipak vratio. Obostranu radost krunišu poljupcem.

Demira i Asi tetka sprečava u tome i naglašava da ne sme da bude bliskosti između dve porodice. Asi, nesrećna zbog Suhejline ogorčenosti, moli Demira da joj kaže o čemu se radi, a on je upućuje na Ihsana! Demirovo uporno ćutanje sve više je tišti i pokušava da ga ubedi da njen otac ne greši. U tom momentu odvodi je na mesto odakle mu se majka zajedno s njim i sestricom u naručju bacila u reku. Opisuje joj očaj u kome se našla samohrana majka i naglašava da Ihsana treba da pita šta ju je dovelo u bespomoćan položaj.

Neriman s mlađim ćerkama Gondžom i Džejlan odlazi u posetu susedu, ali Suhejla je, po običaju, prema njima vrlo neprijatna. Ihsan se ljuti što svi rade po svome, a sve vreme ih drži u neznanju.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.