DANIJEL RADKLIF ŽELI DA IGRA U SERIJI GLEE

Izvor: Kurir, 20.Jun.2010, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANIJEL RADKLIF ŽELI DA IGRA U SERIJI "GLEE"

LOS ANĐELES - Britanski glumac Danijel Radklif (Daniel Radcliffe) (20) izjavio je da bi radio igrao u američkoj TV seriji "Glee", preneo je časopis OK. Mladi glumac koji se proslavio u serijalu o Hariju Poteru (Harry Potter) rekao da bi bio voljan da se priključi ekipi koja nastupa u mjuzikl seriji.

- To je zapanjujuća serija i bila bi mi čast kad bi me pozvali da učestvujem - rekao je Radklif koji se uspešno oprobao i na pozorišnoj sceni sa obe strane Atlantika.

Serija "Glee" dobila je ove godine nekoliko nagrada među kojima i Zlatni globus za najbolju seriji u kategoriji mjuzikl/komedija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.