DA JE PREŠAO U ISLAM, MAJKL BI BIO ŽIV

Izvor: Kurir, 25.Jun.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA JE PREŠAO U ISLAM, MAJKL BI BIO ŽIV

LOS ANĐELES - Milioni fanova širom planete na različite načine obeležiće godišnjicu od odlaska jedne od najkontroverznijih, ali i najvoljenijih ikona pop kulture.

Majkl Džekson umro je 25. juna 2009. godine u Los Anđelesu neposredno pred prvi od 50 najavljenih povratničkih koncerata koji je trebao da se održi u londonskoj O2 areni.

Kralj popa je umro od prevelike doze anestetika, a njegova smrt kasnije je proglašena ubistvom iz nehata za koje se tereti lekar Konrad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Marej.

Iako je za sobom ostavio dugove od oko 400 miliona dolara, posle smrti njegov imetak uvećao se za neverovatnih milijardu dolara, piše američka štampa. Tome je doprineo vrtoglavi skok prodaje njegovih albuma, ali i uspeh dokumentarca "This is it" o turneji koju nije doživeo.

Džermejn Džekson, brat kralja popa, izjavio je da je Majkl trebalo da napusti SAD, prema kojima nije gajio lepa osećanja. "Mislim da bi Majkl, da je prihvatio islam, danas još bio ovde, kazao je Džermejn, koji je musliman.

On je Majklu donosio knjige iz Saudijske Arabije i Bahreina i da je to bio jedan od razloga zašto je njegov brat želeo da prihvati islam.

Pevačeva majka Ketrin (81) gostovala je u nekoliko emisija u kojima je  ispričala kako podnosi gubitak sina. Ona je nedavno najavila i da će Majklova deca, Majkl (13), Paris (12) i osmogodišnji Prins Ćebence uskoro prvi put krenuti u školu sa drugom decom pošto su do sada imali privatne časove kod kuće.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.