Izvor: Luftika.rs, 09.Feb.2024, 15:05

Čuveni trener sa Balkana šokirao priznanjem: “Gledao sam kako mi žena jede kosti”

Da su životni putevi ponekad veoma neobični, primer je i priča nekadašnjeg MMA trenera iz Hrvatske, a sada analitičara i domaćina podkasta, Gorana Babića Hambija.
Čovek koji je tokom karijere vezane za ovaj borilački sport sarađivao sa nekim od najzvučnijih imena, kao što je Roberto Soldić, otkrio je prilikom gostovanja u podkastu „MMA institut” malo poznate detalje iz privatnog života, piše Sportal.
U razgovoru sa pionirima srpskog MMA, Aleksandrom Radosavljevićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i Draganom Tešanovićem, te Slobodanom Maksimovićem, koji su domaćini ove emisije, popularni Hambi je ispričao kako je ljubav svog života pronašao u Nigeriji.
On je rekao da je pre nego što je upoznao sadašnju suprugu Žil, na taj susret čekao tri i po godine i da su u kontakt stupili preko sajta za upoznavanje.
Babić je sadašnju ženu prvi put video dva dana pre venčanja, kada je posle silnih administrativnih problema uspeo da ode u Nigeriju. Kultura i način života u ovoj zapadnoafričkoj državi iznenadili su Babića, a jedan deo se tiče odnosa prema hrani, pošto se usled nemaštine „ništa ne baca”.
– Ono što me je šokiralo kada smo jeli, ja uzmem i odvajam belo meso, a moja žena pojede batak sa sve kostima. Uzme potom i njena prijateljica, pa i ona uradi isto. Onda sam je pitao šta radi, na šta je odgovorila „pa jedem”. Rekao sam joj onda pa to ti se ne jede, je**te. Ovo ne pričam da bih nju ponizio, nego kako se tamo ništa ne ostavlja. Kad smo otišli da jedemo picu, sve ono što ostane, okrajci, sve se to nosi kući, svaki komad – rekao je popularni Hambi.








View this post on Instagram


















A post shared by MMA INSTITUT PODCAST (@mma_institut)


Sam Babić, koji sada kao analitičar komentariše dešavanja u MMA svetu za hrvatske i regionalne medije, iznenadio je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je objavio da se oženio.
– Pozdrav ekipo. Da skratim, oženio sam se na vama najčudniji mogući način, ali za mene najuzbudljiviji. Moja priča sa Žil traje već duže vreme, a samo meni bliski ljudi znaju za to pravo stanje. Nova era mog života kreće iz Abudže, a kako će i gde završiti prepuštam samom Bogu. Budite mi lepi, zdravi i debeli, voli vas Hambara. P.S. Živite život na najbolji mogući način i skupljajte uspomene, a ne stvari – napisao je Babić na Instagramu uz fotografiju sa venčanja.








View this post on Instagram


















A post shared by Goran Babic (@goranbabic_hambi)


Inače, Babić ima dug staž kada je u pitanju MMA sport iako sam nije bio borac.
Radio je sa brojnim hrvatskim takmičarima, kao što su nekadašnji član UFC Igor Pokrajac ili KSW šampion Roberto Soldić, sa kojim je sarađivao u ranijem periodu karijere, dok momak rođen u Vitezu i sadašnji član „One” promocije nije karijeru nastavio u dizeldorfskom „UFD” timu.
Šok objava srpskog MMA borca, tvrdi da mu spremaju ubistvo: “Ako se meni nešto desi, svi ćete znati ko je to uradio”

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.