Čuveni sajt za odrasle objavio najčešće pretrage u 2023. : „Vojnik“ i „robot“ među najtraženijim pojmovima

Izvor: Luftika.rs, 01.Jan.2024, 15:06

Čuveni sajt za odrasle objavio najčešće pretrage u 2023. : „Vojnik“ i „robot“ među najtraženijim pojmovima

Do kraja 2023. godine ostalo je svega nekoliko dana, pa je došlo vreme za podvlačenje crte i rekapitulaciju svih događaja koji su je obeležili. Zbog ratova, kriza i nemilih događaja, mnogi su jedva dočekali njen kraj, a neki su potražili razonodu od sumorne stvarnosti u poseti sajtovima za odrasle.
Šta su to ljudi najviše pretraživali u protekloj godini i da li su im se promenile ljubavne navike i želje?
Popularna kompanija „Po*nhub“ u četvrtak predstavila je najpopularnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pretraživanja u 2023. godini.
Kategorija „odrasli“ sedma po gledanosti Na veliko iznenađenje mnogih, iako je svet opsednut mladolikim izgledom, čini se da mnogi korisnici sajta za odrasle potajno pretražuju sadržaj starijeg doba.
Kategorija „odrasli“ je sada sedma najgledanija u svetu, prema saopštenju ove kompanije, sa porastom popularnosti za neverovatnih 69 odsto.
Pretrage sa rečju „starija gospođa“ porasle su za 132 odsto, u poređenju sa brojevima iz 2022. godine, prenosi Kurir.
Po*nhub nije mogao da objasni naizgled nasumičan porast popularnosti sadržaja sa starijim osobama, ali se činilo da je porast drugih pretraga više povezan sa kulturom u celini.
Foto: Profimedia Veličina, „vojnik“ i „robot“ među najtraženijim pojmovima Na primer, kompanija je primetila drastično povećanje pretraga u vezi sa veličinom.
Termini „veliki“, „veći“ i „najveći“ zajedno su porasli za 177 odsto širom sveta, dok su pretrage koje sadrže „ogroman“ porasle za 67 odsto.
U međuvremenu, usred tekućih ratova u Ukrajini i na Bliskom istoku, pretrage koje sadrže reč „vojnik“ porasle su za neverovatnih 332 odsto.
A sa sve većim interesovanjem za veštačkom inteligencijom, kao što je ChatGPT, nije iznenađujuće da su pretrage za „robot“ porasle za 304 odsto.
Izrazi poput „AI robot“ i „3D robot“ bili su među najpopularnijim.
Filmovi za odrasle mogu da izozovu zavisnost Nesumljivo je da potreba za gledanjem eksplicitnog sadržaja neće nestati, ali isto tako ne bi trebalo da zauzima primat kada je reč o intimnom i ljubavnom životu pojedinca.
Iako filmovi za odrasle za mnoge predstavljaju dobar stimulans, ipak mogu da prerastu u zavisnost.
Stručnjaci stalno napominju da je previše korišćenja po*nografije povezano je s anksioznošću u pogledu performansi, erektilnom disfunkcijom, ali i negativnom slikom o vlastitom telu.
Izvor: Kurir
Tamara Habibi je najplaćenija Srpkinja na sajtu za odrasle: &#8222;Moj posao je moralan, usrećujem ljude&#8220;

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.