Izvor: Luftika.rs, 08.Maj.2023, 11:21

Čuveni ruski astrolog tvrdi da će ova 2 znaka do kraja maja 2023. bukvalno dotaći dno

Čuveni ruski astrolog i pisac Pavel Globa često daje najrazličitije astrološke prognoze, pa nije izostala ni ona za maj.
On tvrdi da će dva znaka Zodijaka imati posebno težak mesec i da će doslovce pasti na dno. Evo o kojim je znacima reč.
Bik Budite oprezni i mudri! U maju ćete se naći na tapetu zavidnih ljudi i sasvim sigurno vas očekuju žestoki konflikti sa njima.
Zli jezici bi mogli da vas liše reputacije, a do te mere bi mogli da utiču na vaš život da postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mogućnost da čak ostanete i bez posla ili nekog planiranog projekta, te da uništite odnos sa rođacima ili voljenim osobama, piše Alo.
Jarac Već nekoliko nedelja iza vas je veoma izazovan period, pa je moguće da ste počeli da tražite utehu u lošim navikama. U maju će te navike dostići vrhunac i biće vam veoma teško da se vratite na pravi put.
Čuveni ruski astrolog Pavel Globa otkriva koja 3 znaka će u 2023. imati enormnu količinu sreće

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.