Izvor: Luftika.rs, 17.Avg.2023, 12:30

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa tvrdi da će Strelac, Škorpija i Jarac biti miljenici sreće u septembru 2023.

Septembar će biti mesec koji će po dobrom pamtiti ova tri znaka.
Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa Pavel Globa otkrio je da se Strelcu, Škorpiji i Jarcu u septembru smeši velika sreća, uspeh i procvat u svim segmentima života.
Globa tvrdi da če ova tri znaka doživeti promene u septembru 2023. godine i to ne bilo kakve, već one najpozitivnije!
STRELAC Ovog meseca Strelčevi će rešiti nedefinisane odnose, a status veze ćete formalizovati upravo vi! Zato morate da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << budete vrlo pažljivi i sigurna da vam partner odgovara u svemu. U septembu ćete moći i da realizujete želje o kojima dugo razmišljate. Mnogobrojne mogućnosti su vam na raspolaganju! Većina stvari će se odvijati lagano i spontano. Samo je bitno da preuzmete stvari u svoje ruke i budete izuzetno odlučni.
ŠKORPIJA Već u prvoj polovini meseca stižu srećne okolnosti za vas, a lepa energija će ovaj horoskopski znak pratiti u nastavku. Na profesionalnom planu očekujte veoma ozbiljne promene. Možete se susresti i za padovima, usled nepromišljenih i ishitrenih poteza. Zato, sada je najvažnije da ovaj horoskopski znak sluša razum, ne emocije i srce.
Početkom septembra ne bi trebalo da planirate nove projkte, već da obratite pažnju na nedovršene poslove. Uz to, očekuju vas i profitabilni sastanci sa nekim poznanicima.
JARAC Ruski astrolog Globa posebno je istakao da će Jarčevi mati možda i najviše uspeha u septembru 2022. godina! Naglaša da uspeh dolazi onima koji su bili uporni, odgovorni i predano su radili. Očekuje ih i napredk u karijeri, kao i povećanje finansija. Takođe, i na ličnom planu će moći da ostvare sve što požele.
Čuveni ruski astrolog Blizancima predviđa nezaboravan septembar 2023.

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Pavel Globa prognozira za septembar da će Škorpija, Jarac i Strelac biti miljenici sreće!

Izvor: Svet plus, 18.Avg.2023, 11:57

Čuveni astrolog Pavel Globa prognozira za septembar, da će Škorpija, Jarac i Strelac biti miljenici sreće! Ova tri znaka bukvalno će procvetati i imaće uspeha u svim segmenitima života...ŠKORPIJA..U prvoj polovini meseca stižu srećne okolnosti za Škorpije, a lepa energija će ovaj horoskopski...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.