Izvor: Luftika.rs, 02.Jun.2023, 10:23

Čuveni indiijski astrolog Bambi za Lava, Vodoliju i Škorpiju predviđa najvrelije leto života

Dr Adžai Bambi je vrhunski indijski astrolog poznat po svom opsežnom znanju i preciznim prognozama. On je veliko ime u svojoj oblasti.
Ima 40 godina iskustva u astrologiji i snažno shvata stvarnost. On savetuje političare, zabavljače, sportiste i druge javne ličnosti. Ima prirodan pristup astrologiji i sposobnost da se poveže sa klijentima.
Njegovo široko znanje o astrologiji, duhovnoj astrologiji i srodnim naukama omogućilo mu je da daje tačna predviđanja. Pomagao je ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << iz svih društvenih slojeva da sagledaju mogućnosti i prevaziđu prepreke, a sada je dao i ljubavnu prognozu leta pred nama, koje će posebno biti naklonjeno Lavu, Vodoliji i Škorpiji.
Škorpija Zvezde usmeravaju svoju energiju u vašu sferu kreativnosti ovog leta 2023. Ovo omogućava promenu pejzaža u vašem životu i donosi svežu, uzbudljivu novu energiju u vaš ljubavni život.
Vi ste horoskopski znak koji će najverovatnije imati burnu letnju avanturu 2023. i iako to neće nužno trajati zauvek, beskrajno ćete uživati u narednim mesecima
Dozvolite sebi da prihvatite zabavan, bezbrižan deo upoznavanja nove osobe bez ikakvih očekivanja. Zaslužujete malo pažnje u svom životu.
Vi tražite emocionalnu dubinu u svojim vezam, a sada kada je letnja sezona pred nama, definitivno možete da se upustite u emocionalno nabijenu intimnost sa nekim zaista posebnim.
Mislili ste da ste već pronašli pravu ljubav? Ups, ispostavilo se da bi jedan susret ovog leta mogao da vam preokrene život toliko da ćete poželeti da promenite svoju vezu.
Ova osoba će vam potpuno oduševiti i zato se pripremite da pogazite sve svoje principe.
U svakom slučaju, pred kraj leta 2023. naći ćete tog posebnog. Ovo je vreme kada treba da držite oči otvorene da ne biste propustili ljubav svog života.
Ovaj sastanak će ući u vaš život kao oluja i volećete da osetite taj vetar u kosi!
Vodolija Iako vazdušnim znakovima, pred nama je najvrelije leto 2023. godine, koje će biti u potpunosti podređeno vama.
Letnji solsticij će istaći vaš osećaj sebe i identiteta dok će osvetliti vaše veze sa drugima, posebno u julu 2023. i avgustu 2023.
Meseci pred nama naučiće vas kako da brinete o drugima, a da ne zanemarujete sopstvene potrebe.
Zaslužujete da budete ispunjeni onoliko koliko dajete, a ovo leto 2023. je savršeno vreme za koordinaciju sa ljudima koji vas ispunjavaju srećom.
Ovog leta 2023. zvezde su na vašoj strani i vašem srcu donose ono što najviše želi.
Nema ljubavi na prvi pogled na vidiku, ali će vas neko očarati u julu 2023. ili krajem avgusta 2023. Neka vas zanese, jer prava ljubav je tu!
U početku nećete u potpunosti razumeti šta vidite u ovoj osobi, ali uskoro ćete postati potpuno opsednuti. Šta se dešava sa vama? Potpuno ste zbunjeni ovom ljubavlju koja se zakuvava. Opustite se i uživajte!
Lav Da li ste čeznuli za romantičnim i uzbudljivim trenucima? Ovog leta 2023. u fokusu će biti vaši romantične avanture.
Kao neko ko ima tendenciju da daje prednost samodisciplini i stremljenju ciljevima, ova sezona biće pomalo hektična za vas, pogotovo jer će vam život biti prenatrpan aktivnostima..
Međutim, ova sezona je savršeno vreme da se angažujete i produbite svoje veze sa drugima.
Skloni ste da potiskujete svoje emocije pod čvrstom spoljašnjošću, ali u mesecima pred nama bićete stanju da vidite kroz svoj oklop.
Neka ovo leto 2023. bude vreme da budete ranjivi i da pokažete svoje unutrašnje ja svom romantičnom partneru.
Ne morate uvek da budete čvrsti i nezavisni, posebno ne sa pravom osobom. U redu je ako želite da se prepustite emocijama.
Ako ste slobodni, veoma ćete se zabaviti. Posle dugog perioda tihog uživanja u letnjim radostima, vaše srce odjednom će početi da kuca brže.
U avgustu 2023. biće to ljubav na prvi pogled za vas. Ne plašite se novog i usudite se da otkrijete novog sebe. Ovo leto 2023. je u znaku strasti i pružiće vam uzbudljivo vreme, a jedan susret će brzo preokrenuti vaš život.
Sve ide u pozitivnom smeru i sa ovom osobom ćete brojne vrele noći. Može se čak pretvoriti u nešto ozbiljno i dugotrajno ako uspete da budete svoji i otvorite svoje karte.
Bik, Lav, Škorpija i Vodolija do maja 2024. biće blagosloveni, pred njima je ostvarenje snova

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.