Izvor: Luftika.rs, 16.Okt.2023, 14:28

Čuveni astrolog Pavel Globa tvrdi da će ova 4 znaka blistati od sreće u novembru 2023, napredovaće na svim poljima!

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, a kažu da su njegove astro prognoze tačne i do 85 odsto. Za 2023. godinu on prognozirao je sreću, blagostanje i novac za određene znake, a ovog puta otkrio je koji znakove očekuje velika sreća u novembru.
BIK Za Bika će novembar biti posebno srećan na polju porodičnih odnosa. Oni će uživati u porodičnoj idili, a komunikacija i druženje sa rođacima i prijateljima doneće im mnogo zadovoljstva, ali i osećaj da im u životu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sve ide nabolje.
BLIZANCI Za vas će ovo biti mesec života! Ostvarićete sve što naumite, a posebno će se popraviti vaše finansijsko stanje. Zauzete Blizance čeka veoma prijatan događaj koji će njihovu vezu podići na viši nivo, a slobodni imaju velike šanse da upoznaju srodnu dušu.
STRELAC Strelcu sleduje velika sreća u drugoj polovini novembra. Dolazi period napretka – sve će vam ići na ruku, i svaki trud urodiće plodom.
JARAC Jarcu dolazi prosperitet na polju ljubavi – sve veze koje započnu u narednom periodu biće trajne i srećne.
Ruski astrolog Pavel Globa otkriva koja 3 znaka će imati najviše sreće do kraja oktobra 2023, čeka ih veliki uspeh!

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.