Izvor: Luftika.rs, 04.Okt.2022, 18:14

Čuvena Bafi, ubica vampira deci brani da koriste društvene mreže

Preslatka američka glumica Sara Mišel Gelar naša publika najbolje zna po seriji „Bafi – Ubica vampira“, koja je bila veoma popularna početkom ovog milenijuma, a poznata je i po filmovima „Znam šta ste radili prošlog leta i „Okrutne namere“.
Sara danas ima 45 godina i živi u skladnom braku sa glumcem Fredijem Princom Mlađim, sa kojim ima dvoje dece – ćerku Šarlot (13) i sina Rokija (10).








View this post >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << on Instagram


















A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)


Ona je u intervjuu za „So MIni Ways“, serijal Yahoo-a o roditeljstvu, pričala kako se snalazi u ulozi majke, o izazovima roditeljstva, a poseban fokus stavila je na društvene mreže i uticaj koji imaju na današnje klince.
Kako tvrdi Gelar, ona i suprug ne dozvoljavaju deci ni da gledaju društvene mreže, a kamoli da na njima imaju profile i provode vreme kao brojni njihovi vršnjaci, piše Index.








View this post on Instagram


















A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)


– Naša pravila su verovatno stroža od pravila mnogih drugih roditelja. Naša deca nemaju društvene mreže. Smeju da ih ponekad malo gledaju na našim mobilnim telefonima. Često nam kažu da smo najstroži roditelji na svetu, na šta im mi odgovorimo da nam se svejedno uvek vraćaju – rekla je Sara.








View this post on Instagram


















A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)


Potom je izjavila da bi korišćenje društvenih mreža u tim godinama bilo isto kao kada bi petogodišnje dete istetoviralo na lice lik iz omiljenog crtaća.
– To je tako, jer u tim godinama nema ništa bolje od „Patrolnih šapa“. Onda dođeš do ovih godina, 10 ili 13, a i dalje imaš tetovažu, ali to više nisi ti.
Deci je teško da to shvate. Klinci moraju da znaju koje su im granice, takve okolnosti su najbolje za njihov razvoj. Nismo oholi, ni nepotrebno strogi, ali imamo jasna pravila – izjavila je ona.
Izvor: Index.hr
Imaš 40 i peglaš se filterima za društvene mreže. Pa sram te bilo!

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Bila je seks simbol Jugoslavije, Goblini su joj posvetili pesmu, gde je danas lepa Anja?

Izvor: Luftika.rs, 05.Okt.2022, 09:08

Priča se da je u nju bilo zaljubljeno pola bivše Jugoslavije, Goblini su joj posvetili pesmu „Anja, volim te“, a ona je u više navrata pokušavala da sa sebe skine reputaciju seks simbola svog vremena, piše Zadovoljna.rs.. . . . . . . . . View this post on Instagram. . . . . . . . . . . . . . . . . . . A...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.