Čudo od deteta: Kao da je rođena na točkićima!

Izvor: Mondo, 18.Feb.2018, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo od deteta: Kao da je rođena na točkićima!

Ima samo devet godina i već je profesionalna takmičarka na skejtu. Pogledajte je...

Skaj Braun je skejterka koju na društvenim mrežama prati više od 50.000 ljudi. Svi oni se svakodnevno dive njenim vratolomijama.

Ona je najmlađa devojčica koja se takmičila u Vans US Open Pro seriji.

Dolazi iz Japana i okružena je skejterima od rođenja, jer se i njeni roditelji i brat bave tim sportom. Skaj je imala samo četiri godine kada je dobila svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvi skejt.



Izvor: YouTube/Skateboard TV

"Skejt je oduvek bio moja najdraža igračka. Tata me je naučio da vozim, i to mi je najzabvnije da radim. Nije mi važno da li ću pobediti na takmičenjima, važno mi je da se zabavljam. I ne bojim se da li ću pasti, jer to mora da se desi kada učiš nešto novo. Ali kada ti uspe, onda se mnogo dobro osećaš!", rekla je devojčica u jednom intervjuu.

Na pitanje - kako se priprema za takmičenja, odgovorila je: "Tako što igram i pevam".

I ne samo da uživa u tome što radi, već i zarađuje - s obzirom na veliki broj sledbenika na Instagramu, devojčica već ima mnogobrojne sponzore.

Ali, nije ona spretna samo na dasci sa točkićima. Skaj je odlična i na talasima!

Pogledajte:



Izvor: YouTube/AWSMKIDS

 Da li biste svom detetu dozvolili da vozi skejt i da se takmiči u tom uzrastu? Pišite nam o tome u komentarima.

Upoznajte i Tamaru - jednu od 3 devojke u Bepogradu koja je takođe profesionalna skejterka:



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.