Izvor: Luftika.rs, 31.Mar.2023, 08:39

Crnogorski državljanin uhapšen zbog napada na advokata iz Novog Sada

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, uhapsili su državljanina Crne Gore V. L. (1962) , zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nasilničko ponašanje.
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
Podsećamo, Advokatska komora Vojvodine (AKV) je 10. marta obavestila javnost da je tog prepodneva napadnut i povređen >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << advokat Božidar Beronja iz Novog Sada.
Prilikom napada od, kako su obavestili iz AKV, strane dvojice nepoznatih lica nanete su mu telesne povrede, a „korišćena su sredstva koja ukazuju da je napad unapred pripremljen“.
Advokatska komore Vojvodine je, zbog ovog i drugih nerešenih slučajeva napada na advokate, održala protestni skup 21. marta.
Izvor: MojNoviSad
Advokat kojem je zapaljen auto: Vozim reno klio i nikom nisam dužan, najžalije mi krsta sa Ostroga

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.