Izvor: Luftika.rs, 06.Apr.2023, 18:41

Crnogorac uništio 12 klupa na keju u Novom Sadu i metalne delove prodao u staro gvožđe

Pripadnici PU Novi Sad rasvetlili su slučaj uništenja klupa duž Sunčanog keja u tom gradu i podneli krivičnu prijavu protiv 44-godišnjeg državljanina Crne Gore.
On se tereti za uništenje i oštećenje tuđe stvari, a sumnja se da je 28. marta oštetio dvanaest klupa na Sunčanom keju, odneo metalne delove i prodao ih kao sekundarne sirovine.
Protiv šezdesetdvogodišnjeg Novosađanina, za koga se sumnja da ih je otkupio, biće podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sumnje da je učinio krivično delo prikrivanje.
Podsetimo, dvanaest klupa na Sunčanom keju oštećeno je tako što su uklonjeni, odnosno isečeni metalni delovi konstrukcije.
Narednog jutra, oko 8.30, ceo slučaj prijavljen je policiji, koja je obavila uviđaj.
Izvor: Danas
Prizor iz Vrbasa najbolji je podsetnik na tužnu realnost u kojoj živimo (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVICEROV POLICAJAC U BEKSTVU OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ UBISTVA VUKOTIĆA Milović sa dvojicom kolega pokušao 2 puta da ubije vođu škaljaraca, jedan uhvaćen i osuđen

Izvor: Blic, 06.Apr.2023

Službenici Specijalnog policijskog odeljenja Crne Gore su 3. aprila 2023. godine Specijalnom državnom tužilaštvu Crne Gore podneli krivičnu prijavu protiv policijskih službenika Ljuba Milovića (39) i Marka Novakovića (35) zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo stvaranje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.