Crna Olivija…

Izvor: Mondo, 01.Maj.2015, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Olivija…

Poznati nisu uvek lepo obučeni, a dosta novca ne znači i da neko ima stila. Pogledajte kako se obukla glumica Olivija Vajld - ovog puta, čist promašaj!

Foto: Tom Meinelt/Splash News

 Lepa Olivija prošetala je ulicom u dugoj, lepršavoj suknji sive boje sa crnim šarama, crnoj majici i crnoj kožnj jakni. Uz to je iskombinovala crne špicaste cipele i veliku tobru u bež boji sa braon kaiševima.

Ako biste pogledali svaku "krpicu" posebno, lepe su, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovako sve zajedno - čist promašaj!

Duge suknje biće u modi i ove sezone, ali pazite šta uz njih nosite. Uz suknju od tankog, lepršavog materijala ne kombinuju se koža, kao ni ovakve cipele. Dakle, ovakvu suknju obucite tek kada bude dovoljno toplo da vam ne treba jakna ili uz nju nosite kratku jaknicu od džinsa, obujte baletanke ili sandale.

Osim toga, uz kožne cipele kakve je Olivija obula, ne nosi se platnena torba. Ovakve torbe jesu hit sezone, ali se kombinuju uz platnene cipele, imajte to na umu.

Pogledajte u fotogaleriji ovaj Olivijin modni promašaj.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.