Izvor: B92, 27.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Zavejane kolone automobila

Podgorica -- Na putevima u severnom i centralnom delu Crne Gore su zbog jake mećave zavejane kolone automobila.

Auto-moto savez Crne Gore je u vanrednom saopštenju upozorio vozače da bez preke potrebe ne kreću na put jer se stanje na putevima pogoršava. "Mašine za čišćenje snega su na terenu, ali je neizvesno da li će uspeti da očiste saobraćajnice, pošto u većem delu Crne Gore pada gust sneg", navodi AMS.

Mećava je u četvrtak ujutro ponovo zahvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Podgoricu.

Aerodrom "Golubovci" zatvoren

Crnogorski ministar saobraćaja Andrija Lompar rekao je da Aerodrom "Golubovci" neće biti otvoren do kraja ove sedmice zbog snežnih padavina i incidenta sa avionom "Montenegroerlajnsa" pre dve večeri, kada je oštećena svetlosna signalizacija.

Lompar je naveo da će aerodrom sutra biti osposobljen za rad, ali neće biti otvoren zato što se očekuje pad temperature, dok se tokom vikenda očekuju nove padavine. Govoreći o drumskom saobraćaju ministar Lompar je rekao da se zbog snežnih padavina na celoj teritoriji Crne Gore saobraćaj odvija otežano, ali da nije reč o vanrednoj situaciji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.