Čovek sa bioničkim penisom skinuo mrak!

Izvor: Mondo, 25.Mar.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek sa bioničkim penisom skinuo mrak!

Sećate se Mohameda Abada, čoveka koji je kao dete doživeo nesreću - gurnut je pod automobil, i tada je izgubio penis? U svojoj 43. godini je "dobio" bionički penis, i napokon je prvi put spavao sa ženom!

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

  Bionički penis koji mu je ugrađne je dužine oko 20 centimetara u erekciji, a Mohamed je svoj prvi seks imao sa "nagrađivanom" dominatriks damom Šarlot Rouz (35).

"Bilo je sjajno. Čekao sam taj trenutak od >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svoje 18. godine. Veoma sam srećan", rekao je Mohamed. "Kada je Šarlot prvi put videla moj bionički penis, bila je tiha i zabrinuo sam se. Onda je rekla: 'Neverovatan je'", priča ovaj čovek o svom iskustvu.

Šarlot kaže da joj je "čast što je upravo nju izabravo za svoj prvi put jer je to iskustvo koje se nikada ne zaboravlja. Trudila sam se da ga opustim, da ne oseća nikakav pritisak. Bilo je zabavno", priča ona i dodaje da je "seks trajao skoro dva sata".

Inače, bionički polni organ koji mu je ugrađen ima dve cevi koje se podižu kada pritisne dugme na testisima.

Mohamedov sledeći cilj je da postane otac.

"Nikada se nisam osećao kao kompletan čovek, ali sada sam spreman da počnem novi život jer sada imam samopouzdanja. Voleo bih da se u skorije vreme oženim i dobijem dvoje dece - dečaka i devojčicu".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.