Izvor: Luftika.rs, 13.Apr.2024, 18:11

Čopor od stotinu haskija pobegao sa “radnog mesta” i okupirao tržni centar (VIDEO)

Tržni centar u kineskom gradu Šenžen okupirao je čopor haskija koji je pobegao iz „pet kafea“ pre oko tri nedelje, prenose kineski mediji.
Stotinu pasa uzbuđeno je dojurilo u tržni centar, ali nisu izazvali paniku među kupcima i posetiocima. Naime, haskiji se uzgajaju da bi se družili sa ljudima u takozvanim pet kafićima, „kafeima sa kućnim ljubimcima”.
Prema pisanju kineskog lista South China Morning Post, psi su se uznemirili kada je vlasnik, kojeg nije bilo nekoliko meseci, došao u bar. Tada je u lokal ušla mušterija koja je zaboravila da zatvori vrata, što su psi iskoristili.
Radnici kafića su odmah reagovali i krenuli za psima, ali je trebalo dobar sat pre nego što su pronašli sve haskije koji...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.