„Combichrist“ svira u Beogradu

Izvor: Blic, 12.Jan.2010, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Combichrist“ svira u Beogradu

Poznata norveško-američka elektro-indastrijal grupa „Combichrist” nastupiće 20. marta u „Beogradskoj areni” kao predgrupa čuvenom nema­čkom sastavu „Ramm­stein”.

„Combichrist" će biti predgrupa sastavu „Ramm­stein”

Idejni tvorac sastava „Combichrist” je Endi La Pleg, a ova grupa imala je veliki uticaj na muzički žanr nazvan techno body music. Prvi album „The Joy Of Gunz” objavili su 2003. godine i ocenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je kao izrazito mračan album. Svetsku popularnost stekli su drugim albumom „Everybody Hates You” iz 2005. godine, nakon čega se bend iz Norveške seli u Ameriku odakle i sada deluje. Uspešnu karijeru nastavili su sa poslednjim albumom „Today We Are All Demons”. Iako muziku stvara sam Endi, za nastupe je okupio interesantnu ekipu muzičara među kojima je i atraktivna američka manekenka Kortni Klajn koja u bendu svira udaraljke.

Inače, grupa „Rammstein” nastupiće u Beogradu, i to u sklopu evropske turneje na kojoj promoviše novi album „Liebe Ist Fur Alle Da”. Ulaznice za ovaj koncert u „Areni” koštaju od 2.990 dinara za parter do 4.950 dinara za fan-pit.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.