Članovi ekipe serije „Šesto čulo“ tužili Tihomira Arsića zbog neisplaćenih para

Izvor: S media, 26.Jun.2010, 03:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi ekipe serije „Šesto čulo“ tužili Tihomira Arsića zbog neisplaćenih para

Beogradska policija prikuplja podatke o tome da li je Tihomir Arsić, poznati glumac i producent serije „Šesto čulo“, prevario petnaestak članova ekipe ove serije, tako što je sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist veću dva miliona dinara, saznaju „Novosti“.

U krivičnoj prijavi u koju je naš list imao uvid, navodi se da su scenografi, režiseri i njihovi asistenti, direktori fotografije, šminkeri, tonci, kamermani... bili angažovani na snimanju 12 epizoda ove serije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koja se emituje na TV Pink. Prema dogovoru, ekipa je trebalo da do kraja januara dobije sve honorare, ali to se nije dogodilo. Nekima su isplaćene prva i druga rata, nekima čak i treća, ali sve to nije ni polovina dogovorenog iznosa. Izostali su, kako se navodi, i porez i doprinosi.

- Tihomir Arsić je dolazio na dogovore sa zaposlenima i obećavao da će im isplatiti sve novčane obaveze, pravdajući se da mu treba novac za produciranje, da ni njemu nisu isplatili sve u potpunosti - navodi se u prijavi. Izvor: Novosti.rs

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Tihomir Arsić: Krivična prijava zbog neisplaćenih honorara

Izvor: Svet, 26.Jun.2010

Beogradska policija prikuplja podatke o tome da li je Tihomir Arsić, poznati glumac i producent serije "Šesto čulo", prevario petnaestak članova ekipe ove serije, tako što je sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist veću dva miliona dinara, saznaju "Večernje novosti". U krivičnoj prijavi navodi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.