Izvor: B92, 15.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćinmoj: Pobeda duhovnog nad telesnim

Njujork -- Jedan Indijac sopstvenom snagom podiže avione, slonove i ljude.

Ćinmoj ima 73 godine, a svoju snagu je demonstrirao u SAD, na nekoliko lokacija i u Njujorku. Ćinmoj je sam podigao, ponaosob, tri aviona, helikopter, tri slona i grupu američkih sportista.

Ćinmoj je po nekoliko sekundi u vazduhu držao terete teške do 2.417 kilograma, pa je tako u u Nju Džersiju podigao avion "cesna" i sedam putnika u njoj.

Ćinmoj je visok 170 centimetara i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << težak 84 kilograma, a za list "Ozberi Park pres" u Nju Džersiju je izjavio da njegova snaga predstavlja pobedu duhovnog nad telesnim. 'Telo ima ograničenja, ali um je taj koji kontroliše telo. Srce ne veruje u postojanje ograničenja i poteškoća. Tajna je u srcu, a ne u telu", izjavio je Ćinmoj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.