Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Apr.2023, 14:56

Ciklus koncerata „Muzikom kroz muzej“: Kata Stojanović, Lazar Nikolić i Nikola Zaringer

Koncert mladih umetnika biće održan u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej“ u Istorijskom muzeju Srbije, u petak, 21. aprila 2023. od 20.00. Nakon izvanrednih koncerata mladih umetnika u prethodnoj sezoni, publika će biti u prilici da se upozna i sa darovitim višestruko nagrađivanim mladim muzičkim umetnicima, violinistima Katom Stojanović i Lazarom Nikolićem i pijanistom Nikolom … Članak Ciklus koncerata „Muzikom kroz muzej“: Kata Stojanović, Lazar Nikolić i Nikola Zaringer se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treće Prolećno izdanje Mreže festivala Jadranske regije

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Apr.2023

Treće Prolećno izdanje Mreže festivala Jadranske regije biće održano od 21. do 28. aprila 2023. na platformi ondemand.kinomeetigpoint.ba. U programu koji će biti besplatan za online publiku biće predstavljena četiri ostvarenja iz programa velikih regionalnih festivala, članova Mreže festivala....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.