Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 15:42

Čika Cvetko je bio čovek velikog srca i zlatnih ruku, doktor prvo za dušu, a onda i za cipele: Vračarci već danima dolaze ispred ove obućarske radnje, ovaj put da ostave cveće za voljenog majstora (FOTO)

Rezervne štikle, pendžete, pertle, krema za negu cipela i figure nekoliko patuljaka, debeljuškastih i nasmejanih- tako izgleda izlog jedne, 50 godina stare, obućarske radnje, koja se nalazi na samom uglu Krunske i Svetozara Markovića. Nema komšije koji iz ove radnje smeštene već decenijama u srcu Vračara, nje nije izašao zadovoljan i nasmejan. I to sve zahvaljujući Cvetku Jovanoviću - "srpskom Đepetu", kako će ga mnogi pamtiti - čoveku plemenite duše i zlatnih ruku, zanatliji, koji je bio doktor prvenstveno za dušu, a onda i za cipele!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.