Čiji kupci troše najviše na dodatnu opremu?

Izvor: B92, 16.Apr.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čiji kupci troše najviše na dodatnu opremu?

Kako savremena tehnologija postaje sofisticiranija, tako dodatna oprema postaje sve važniji faktor u izboru automobile.

Poslednjih godina mnogi kupci će radije da doplate nekoliko stotina evra za aluminijumske felne, veću multimediju i slične tehnološke dodatke, nego na veći i snažniji motor.

Studija u Velikoj Britaniji je pokazala da najviše novca na dodatnu opremu u proseku troše kupci premijum vozila, što je i logično, a prednjači Porsche sa prosečko 8.245 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodatnih evra na osnovnu cenu automobile.

To je iznos za koji je moguće kupiti potpuno nov automobil Dacia Sandero na Ostrvu. Posle kupaca Porschea na dodatnu opremu najviše troše kupci BMW (4.150 €), a odmah zatim ide Mini sa 3.685 evra.

Iza su Audija sa 3.600 i Mercedes-Benz sa prosečno 3.530 dodatnih evra na osnovnu cenu modela. Poređenja radi, kupci Volkswagen vozila troše dodatno oko 1.150 evra na opremu, a FIAT-a oko 435.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čiji kupci troše najviše na dodatnu opremu?

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2018

Kako savremena tehnologija postaje sofisticiranija, tako dodatna oprema postaje sve važniji faktor u izboru automobile...Posljednjih godina mnogi kupci će radije da doplate nekoliko stotina evra za aluminijumske felne, veću multimediju i slične tehnološke dodatke, nego na veći i snažniji motor...Studija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.