Chance Model Management organizuje kasting za nova lica

Izvor: Story, 22.Mar.2018, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chance Model Management organizuje kasting za nova lica

Za sve one koji imaju više od 13 godina i želju da se bave manekenstvom, došao je trenutak da ostvare svoj san. Potrebno je samo da pošalju svoje ime i prezime, datum rođenja, visinu, fotografiju lica i cele figure, kao i kontakt telefon (za maloletne i kontakt jednog od roditelja). booking@chancemodelmanagement.com +381 63 80 50 ... The post Chance Model Management organizuje kasting za nova lica appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Chance Model Management organizuje kasting za nova lica

Izvor: B92, 23.Mar.2018, 10:07

Za sve one koji imaju više od 13 godina i želju da se bave manekenstvom, došao je trenutak da se san ostvari...Potrebno je samo da pošalju svoje ime i prezime, datum rođenja, visinu, fotografiju lica i cele figure, kao i kontakt telefon (za maloletne i kontakt jednog od roditelja)...booking@chancemodelmanagement.com..+381...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.