Izvor: Luftika.rs, 14.Okt.2022, 10:17

Ćerka srpskog ambasadora ljubila sportiste, vođu škaljarskog klana pa svila gnezdo uz sina Dačićevog savetnika

Model Dejana Živković – od veze sa škaljarcem, preko sajta Only Fans do toplog porodičnog doma uz sina Daćićevog savetnika
Dejana Živković je pažnju javnosti prvi put privukla kada je učestvovala u emisiji „Prvi srpski top model“. Ćerka ambasadora Srbije u Kongu, Dejana Živković, izdvojila se od ostalih devojaka tog takmičenja ne samo po izgledu već i po karakteru. Dejana je neretko ulazila u sukobe sa ostalim učesnicama sa stavom da je bolja od drugih, piše Nova.rs. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<








View this post on Instagram


















A post shared by DEJANA SIMOVIC (@dejanazivkovic)


Iako nije uspela da odnese pobedu, Živkovićevoj je učešće u toj emisiji donelo veliku popularnost, koju je uspela i da unovči.
Nakon „Prvog srpkog top modela“ izgradila je uspešnu karijeru, ali je veću pažnju privukla turbulentnim vezama.
Prva o kojoj su mediji pisali je ona sa golmanom Vladimirom Stojkovićem. Dejana i Vladimir imali su višemesečnu letnju romansu tokom koje su izlazili, provodili se, putovali zajedno i objavljivali zajedničke fotografije po društvenim mrežama.
Naredne godine počelo je da se šuška po domaćim medijima da je Dejana smuvala nekadašnjeg rukometaša Vladu Mandića. Dejana je prvo demantovala te glasine, a onda je objavila u maju 2014. fotografiju na svom Instagram nalogu na kojoj joj društvo pravi Mandić, te su tako ozvaničili emotivnu vezu.
Već narednog meseca, Vlada je otkačio Dejanu, a domaći mediji su pisali da je razlog raskida to što je manekenka objavljivala njihove zajedničke fotografije.
Živkovićeva je u leto 2017. pronašla sreću kraj najuspešnijeg bosanskog tenisera Damira Džumhura. Dejana i Damir su prvo krili romansu, ali je kasnije ponosno pričala o njemu u medijima.
– Damir je pre svega šarmantan, kulturan i fin momak koji se od ranog jutra trudi da me nasmeje ili oraspoloži kada sam tužna, što je najbitnije, voljena sam i pažena, govorila je Dejana o Damiru tokom njihove romanse.








View this post on Instagram


















A post shared by DEJANA SIMOVIC (@dejanazivkovic)


Ipak, njena veza sa jednim čovekom privukla je najviše pažnje. Dejana je u odnos sa vođom škaljarskog klana Jovicom Vukotićem uplovila 2014. i njihova veza je od samog početka bila vrlo turbulentna.
Kada je Vukotić uhapšen u Turskoj, Dejana je prvo demantovala da je bila sa njim, a potom se na sudu predstavljala kao njegova nevenčana supruga. Živkovićeva je stalno bila prisutna na njegovom suđenju, i to u društvu Vukotićevog oca, a nekoliko puta je uslikana u suzama.
Međutim, čim je izrečena presuda, njih dvoje su raskinuli, a Jovica se kasnije iz zatvora smuvao sa Mašom Mišić, koja mu je potom rodila dvoje dece.
Pred Mašom je i ubijen u Turskoj u septembru ove godine.
Dejana je nakon raskida sa njim sreću pronašla pored Filipa Simovića, sina savetnika Ivice Dačića Dragana Simovića koji je bogatstvo stekao nakon višedecenijskog rada u transportu, pisali su domaći mediji.








View this post on Instagram


















A post shared by DEJANA SIMOVIC (@dejanazivkovic)


Manekenka se za njega udala i sa njim dobila prvo dete, sina kojem su dali ime Lav.
– Srela sam osobu koja je moj dom, sigurnost, koja me ohrabruje i bodri — jedno veliko DA za sve što dolazi! Isto mesto na isti datum, godinu dana kasnije, na našu godišnjicu…, napisala je Dejana na Instagramu na godišnjicu braka.
Inače, Dejana je u jednom trenutku priblegla zaradi putem sajta „Only Fans“, kojem je korisnicima omogućeno da zarađuju od golišavih ili izazovnih fotografija i snimaka. Kako su tada pisali mediji, Živkovićeva je bila naša najplaćenija poznata ličnost na tom sajtu.








View this post on Instagram


















A post shared by DEJANA SIMOVIC (@dejanazivkovic)


Iako je karijeru počela kao prirodna lepotica, Dejana se vremenom prepustila čarima estetskih korekcija, te je sve češće na meti kritika zbog ogromne promene izgleda.
Izvor: Nova.rs
Srpska manekenka krila 13,5 grama kokaina u šolji od kafe, radila u poznatoj banci, sad čeka presudu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.