Ćerka slavnog glumca jedna je od najtraženijih plus size manekenki! (FOTO)

Izvor: Story, 02.Avg.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka slavnog glumca jedna je od najtraženijih plus size manekenki! (FOTO)

Ćerka slavnog glumca Endija Garsije uspešno se bavi modelingom i uživa u svojim oblinama koje joj donose odličnu zaradu.

Alesandra Garsija Lorido, foto: Instagram/alessandragl

Alesandra Garsija Lorido, ćerka poznatog holivudskog glumca Endija Garsije, ima 24 godine, visoka je 175 centimetara, nosi konfekcijski broj 44, i uspešan je plus size model.

Ono što je razlikuje od drugih plus size modela ja činjenica da živi i jede zdravo i upravo na taj način >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << održava svoj pomalo bucmasti izgled.

Alesandra Garsija Lorido, foto: Instagram/alessandragl

Alesandra puno vremena provodi s prijateljicom, glumicom Dakotom Faning koja joj je i partnerka u treningu.

Lorido koristi svaku priliku kako bi naglasila koliko je ponosna na svoje telo i svoj izgled.

Inače, jedna od najvećih želja joj je bila da postane glumica, što je potpuno razumljivo budući da je odrastala u takvom okruženju - njene dve sestre bave se glumom baš poput tate.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.