Ćerka Kejt Mos: Sramota me je ponašanja moje majke

Izvor: Story, 27.Jun.2015, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Kejt Mos: Sramota me je ponašanja moje majke

Lila Grejs je izjavila kako često pocvreni zbog postupaka svoje slavne majke

Kejt Mos, Lila Grejs Mos

Jednom prilikom Lila je ćaskala sa svojim prijateljima na popularnoj društvenoj mreži Ask.fm i tada je objasnila da se iza glamuroznih kulisa atraktivne mankenke krije drugačija situacija.

- Nekada je bla moj idol, u svakom smislu, ali kakos am odrastala sve me je češće bilo sramota njenog ponašanja - rekla je i dodala:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
- Naravno, ona je moja majka i ja je volim, ali to ne znači da mi ne smeta njeno neprikladno ponašanje.



Lilu Grejs Kejt Mos je dobila u vezi sa popularnim muzičarem Džefesonom Hakom, koji je kasnije napisao i njenu biografiju pod nazivom Kate: The Kate Moss Book.

Pre samo desetak dana popularnu manekenku policija je izvela iz leta za London zbog neprimerenog ponašanja jer je uznemiravala i vređala ostale putnike.

Izvor: Blic žena

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.