Ćerka En Nikol Smit je ista majka

Izvor: Story, 03.Okt.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka En Nikol Smit je ista majka

Amerika je bila poludela za njenom majkom, malena Danijelin Birkhed toliko liči na nju, da je samo pitanje trenutka kada će svi oko nje krenuti da obleću.

U državi Teksas, 1967. godina na nekada robovlasničkom jugu, rođena je legendarna starleta En Nikol Smit. Od obične Amerikanke do svetski poznate ličnosti, En je delio jedan brak i slikanje za magazin "Plejboj". Život pun uspona i padova, raznih veza i brakova doneo joj je dve životne sreće. Sina Danijela i ćerku Danijelin. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Nažalost, Danijel je napustio ovaj svet samo tri dana nakon rođenja svoje sestre 2006. godine, što je En veoma teško podnela.

En Nikol Smit 8. februara, 2007. pronađena je mrtva u sobi 607 u Hard Rock hotelu i kazinu na Floridi, a uzrok je bio trovanje kombinacijom različitih lekova. Osam od jedanaest lekova koji su pronađeni u njenom organizmu propisano je njenom mužu Hauardu Sternu, ali on nikada nije okrivljan za njenu smrt. 

Foto: En Nikol Smit, Profimedia

Nakon njene smrti, sud je naredio da se izvrši DNK test kojim je utvrđeno kako je otac devojčice estradni fotograf Lari Birkhed. Njih dvoje danas žive u SAD-u, a povremeno se pojavljuju na nekim javnim dešavanjima i deluju kao veoma srećna porodica. Danijelin je nasledila majčin lik, a nedavno je postala i zaštitno lice Guess dečije linije, pa će možda krenuti njenim stopama.

Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.