Ceo svet je u mojim rukama

Izvor: Mondo, 25.Sep.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ceo svet je u mojim rukama"

Pogledajte fotografiju popularne pevačice, koja ima skoro 3.000 lajkova!

Ana Kokić (34) je popularna, uspešna, lepa... ali su njeno najveće bogatstvo ćerke - Nina (8) i Tea (7), i to je pokazala fotografijom koju je objavila na Instagramu:

Ceo svet je u mojim rukama!!! #myworld #mylife #myeverything

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Sep 24, 2017 at 2:23pm PDT

"Ceo svet u mojim rukama" napisala je pevačica uz fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njih tri ispred Avalskog tornja.

Ana i njen suprug Nikola Rađen retko objavljuju fotografije svoje dece, tako da je ova Instagram objava za kratko vreme pokupila skoro 3.000 lajkova.

Do sada smo njihove ćerke mogli da vidimo samo ovako, na primer:

Za mame i devojčice @obuca.metro Claudia Donatelli by Ana Kokić ❤ #claudiadonatellibyanakokic #obucametro #shoeselection #fashion #shoes #lovemyjob #anakokic

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Jul 7, 2017 at 6:42am PDT

I ne zameramo roditeljima koji su popularni, a svoju decu ne eksponiraju. Zapravo, podržavamo ih, jer i dečiji psiholozi kažu da je tako bolje, "zdravije", da deca treba da rastu daleko od medijske i javne pažnje.

Pročitajte i ovo:

Kada su mama i tata slavni i uspešni...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.