Cela Srbija ide na Robija: Šta kažu poznati o spektaklu na Ušću

Izvor: Story, 14.Jun.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cela Srbija ide na Robija: Šta kažu poznati o spektaklu na Ušću

Naši najuspešniji muzičari, glumci, sportisti i TV zvezde, željno isčekuju koncert Robija Vilijamsa, a neke od njih smo pitali šta vole kod njega u susret koncertnom spektaklu 17. juna na Ušću!

U prvim redovima na koncertu biće i naši najpoznatiji muzičari od Đuleta iz grupe Van Gogh, Tončija Huljića, Željka Joksimovića, do mladih nada Sare Jovanović i Nevene Božović. Od glumačke ekipe koja s nestrpljenjem čeka 17. jun, na Ušće dolaze i Gordan Kičić, Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Radojčić, Nina Janković, Jelena Gavrilović, Andrija Milošević i Petar Strugar. Koncertu se raduje i naš sportski par Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić, kao i TV lica poput Lune Lu, Boška Jakovljevića, Une Senić, Vlade Vuksanovića i Antonije Blaće. Evo šta su svi oni rekli o Robiju:

- Robi Vilijams je ozbiljan šoumen. Za razliku od mnogih, on to radi vrlo, vrlo spontano - potvrđuje Đule Van Gogh, povodom Robijevog nastupa koji će da prati iz Gold Fan Pita.

- Iako je inovativan, on je oldtajmer i ljudi vole tu klasiku. Užitak za sva čula, i za one koji vole da đuskaju i za one koji vole muziku, jedva čekam! - ne krije uzbuđenje naša talentovana glumica Jelena Gavrilović.

Za Gordana Kičića, koji važi za jednog od najvećih poznavaoca muzičke scene u glumačkim vodama, Robi je izuzetno harizmatičan na sceni, a smatra da će produkcija biti izuzetno dobra na koncertu.

- Kako svoju ćerku da krstim nekim pravim rok koncertom? - pita se Kičić, a odgovara mu čuveni voditelj Boško Jakovljević:

- Ja bih rekao da je Robi najveća rokenrol zvezda ovog trenutka!. 

Mladi glumac i voditelj regionalnog X Factora, Aleksandar Radojičić, za Robija kaže da ne robuje trendovima, već postavlja svoje:

- Takav koncert, tog formata, mislim da je dugo očekivan u Beogradu - što misli i njegova koleginica Una Senić i dodaje da Robi pomera granice!.

Majstor regionalne pop muzike Tonči Huljić poručuje da na Robijev koncert vodi čak i svoju decu, dok šarmantna voditeljka X Factora, Antonija Blaće dodaje:

- Bila sam već jednom, mogu vam reći – ne smete to da propustite!. 

Mlada pop zvezda Sara Jovanović raduje se hitovima na Ušću:

- Ne može da te ostavi ravnodušnim kada se pojavi. Izbija iz njega prosto nešto i moraš da mu se priključiš, da đuskaš i pevaš sa njim. Jedva čekam da pevam sa Robijem. 

- Ja sam ubeđen da će ovaj koncert da bude nešto što Beograd nije video do sada! - kaže naš čuveni rukometaš Ognjen Kajganić, dok njegova supruga, naša jednako čuvena odbojkašica Ivana Đerisilo dodaje:

- Mi ovde govorimo o čoveku koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda!.

Lepši pol imaće još jedan razlog za uzdahe, jer je svoje ulaznice odavno uzeo i maneken Vlada Vuksanović, koji za Robija kaže:

- U pitanju je veliki šmeker i baš se radujem koncertu jer se ovakav spektakl ne viđa često u životu.

Jedno je sigurno, svi nestrpljivo isčekuju ovaj muzički spektakl na Ušću u sredu 17. juna!

Ulaznice za koncert decenije 17. juna na Ušću, prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za Parter B od 3.990 i Parter A od 4.990 dinara. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit košta 8.990 dinara. Na Ušću se gradi najveća VIP zona ikad, a podeljena je u dva dela i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.