Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2024, 09:55

Cane Partibrejkers napustio “Utisak nedelje” posle rasprave sa Oljom Bećković (VIDEO)

Frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik Zoran Kostić Cane napustio je večeras emisiju “Utisak nedelje”, bez objašnjenja šta je konkretan razlog.
– Hvala što ste došli večeras ovde, iako me ne čujete – rekla je voditelja Olja Bećković, nakon predstavljanja Kostića među večerašnjim gostima.
– Stvarno, čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u poverenju – odgovorio je Kostić Cane, na šta je Bećković odgovorila da „pričaju u poverenju“.
Kostić je uzvratio Bećković da „može da se titluje“.
Voditeljka je ponudila Kostiću da pređe da sedi na stolici koja je bliža njoj, kako bi je bolje čuo ili da „kupi apart za slušanje“, na šta je on odgovorio da ga Bećković...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.