CVETNO PROLEĆE

Izvor: Kurir, 24.Mar.2011, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CVETNO PROLEĆE

Budite hipi šik i, pre svega, zapažene! Ako ste hrabri i ako uživate u sunčanim prolećnim danima, modni detalj koji obavezno morate imati je veseli cvet. Ove sezone nosićete ga u kosi, na reveru ili oko vrata... Samo nemojte da preterate, da ne biste izgledali kao cvetna livada.

Budite hipi šik i, pre svega, zapažene!

Ako ste hrabri i ako uživate u sunčanim prolećnim danima, modni detalj koji obavezno morate imati je veseli cvet. Ove sezone nosićete >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ga u kosi, na reveru ili oko vrata... Samo nemojte da preterate, da ne biste izgledali kao cvetna livada.

Britanski stilista Mark Hil kaže da je poželjno da se ukrasite jednostavnim cvetom, i da to nikako ne bude bela ruža, kako ne biste izgledali kao mlada koja je krenula do oltara. Bele rade i orhideje su odličan izbor.

Ako vam je kosa duga, dozvoljeno je da je ukrasite velikim cvetom, a za kratku kosu birajte nešto manji cvet.

Svaku odevnu kombinaciju takođe možete osvežiti cvetićem, a i ogrlice sa ovim detaljem pun je pogodak.

Sve u svemu, kad krenete u šoping, ne zaboravite da kupite jedan ukrasni cvetić!

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Cvetno proleće

Izvor: S media, 24.Mar.2011

Ako ste hrabri i ako uživate u sunčanim prolećnim danima, modni detalj koji obavezno morate imati je veseli cvet. Ove sezone nosićete ga u kosi, na reveru ili oko vrata.. Samo nemojte da preterate, da ne biste izgledali kao cvetna livada...Britanski stilista Mark Hil kaže da je poželjno da se ukrasite...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.