Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Nov.2023, 14:17

CKO Rakovica: Festival pobednika festivala 2023.

Šesnaestu godinu zaredom, Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica, organizuje Festival pobednika festivala, ovoga puta od 13. do 18. novembra 2023. Za sve poštovaoce i ljubitelje pozorišta, selektovane su najkvalitetnije predstave tokom čitave prethodne sezone u našoj zemlji, što je i osnovna smernica manifestacije. Festivalske dane će obogatiti i pripremljen prateći program. Festival pobednika festivala … Članak CKO Rakovica: Festival pobednika festivala 2023. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Svetska konferencija pozorišta za decu i mlade: Prekretnica

Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Nov.2023, 12:30

Od 20. do 24. novembra 2023. u Beogradu i Novom Sadu biće održana Svetska konferencija pozorišta za decu i mlade sa programom pod nazivom „Prekretnica“. Iako je bivša Jugoslavija bila među zemljama osnivačima Svetske mreže pozorišta za decu i mlade ASSITEJ International (davnih 1960-tih),...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.