CENZURA ZA SLEŠOV VIDEO-SPOT SA FERGI (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Nov.2010, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CENZURA ZA SLEŠOV VIDEO-SPOT SA FERGI (VIDEO)

NJUJORK - Video spot za pesmu "Beautiful Dangerous" sa debi solo albuma gitariste Sleša (Slash), suviše je provokativan za javno prikazivanje i moraće da bude izmenjen, prenosi muzički sajt Blebermaut (Blabbermouth).

U spotu se pojavljuje pevačica Fergi (Fergie) iz hip-hop grupe "Blek Ajd Piz" (Black Eyed Peas).

- Spot je veoma kontroverzan. Mislio sam da je u redu, ali izgleda da ima mnogo sugestivnih scena i moraćemo da ga izmenimo- rekao je Sleš, čija pesma "Beautiful >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dangerous" potiče s albuma "Slash", objavljenog u martu.

Gitarista je ispričao da je Fergi osmislila koncept za spot u kojem se pojavljuje u ulozi provokativno odevene obožavateljke koja Sleša vezuje za krevet.

Među gostima na Slešovom debi albumu su, pored Fergi, i Kid Rok (Rock), Ozi Ozborn (Ozzy Osbourne) i Kris Kornel (Chris Cornell) iz "Saundgardena" (Soundgarden).

Sleš će početkom iduće godine nastupati kao predizvođač na koncertima Ozija Ozborna a na jesen će se vratiti grupi "Velvet Rivolver" (Revolver).

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.