Budući dizajner?

Izvor: Mondo, 15.Jun.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budući dizajner?

Điđi Hadid i Zejn Malik su u maju na Met gala balu privukli pažnju svojim izgledom. Zejn sada otkriva da je pojedine detalje sam dizajnirao.

Foto: Instagram/zayn

Zejn Malik se u maju prvi put pojavio na ovom događaju, ali je uspeo da privuče pažnju, pojavivši se u odelu ukrašenom metalnim oklopom na rukavima. Smelo!



Izvor: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << YouTube

Pevač je otkrio da je upravo on dizajnirao te detalje.

"Donatela Versaće me zamolila da sam dizajniram svoj kostim. Video sam da je bilo nekih negativnih komentara na moj izgled, ali ja sam u svemu tome uživao jer kažu da sam izgledao kao lik iz Mortal Kombata. Moj izgled je inače bio inspirisan likom iz video igrice, koji se zove Džeks (Jax). On ima metalne ruke, a tema je bila tehnologija, pa sam pozajmio ideju od njega... Lako je obuči obično odelo, ja volim da nosim malo drugačije stvari", ispričao je Zejn.

Možda gledamo u budućeg dizajnera?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.