Brus se ženi najboljom prijateljicom svoje bivše supruge, Kris Džener!

Izvor: Story, 06.Maj.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus se ženi najboljom prijateljicom svoje bivše supruge, Kris Džener!

Kako prenose strani mediji Brus je zaljubljen u Rondu, koja zna istinu o njemu od samog početka i prihvata ga bez obrzira bio muško ili žensko

Brus Džener, foto: screenshot

Iako je odlučan u promeni pola, Brus Džener nema nameru da ostatak života provede sam. Bivši Olimpijac navodno je u vezi sa Rondom Kamirom, a par planira i venčanje.

Brus Džener pokazao grudi! Pogledajte paparaco fotografije OVDE.

- Brus namerava da >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se oženi Rondom. Njihova veza je jedna od najiskrenijih koje je imao - rekao je izvor za Hollywoodlife.

Ali problem bi mogla da bude njegova bivša supruga, Kris Džener, jer je Ronda među njenim najboljim prijateljicama.

Kako je bivši muž Kim Kardašijan reagovao na Brusovu promenu pola, pogledajte OVDE.

- Brusa to ne zabrinjava, jer je zaljubljen. Ronda zna istinu o njemu od samog početka i prihvatila ga je bez obzira bio muško ili žensko. Potpuno su opčinjeni jedno drugim - rekao je izvor, dodajući kako Ronda često zna da prespava u njegvoj kući u Malibuu, a pomaže mu i sa odećom i sa šminkom.

Poslednji intervjuu Brusa Dženera kao muškarca, pogledajte OVDE.

I dok Brusove tri supruge nisu želele da budu sa čovekom koji želi da postane žena, Rondi to, čini se, ne smeta. Njih dvoje su skoro dvadeset godina bili komšije, a njene ćerke Spenser i Mendi su odrastale zajednos a njegove dve ćerke, Kendal i Kajli.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.