Brenin sin POKAZAO DEVOJKU I PRAVA JE BOMBA (foto)

Izvor: Story, 15.Sep.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brenin sin POKAZAO DEVOJKU I PRAVA JE BOMBA (foto)

Sin Lepe Brene, Viktor Živojinović pokazao je svima ko je njegova devojka tako što je objavio zajedničku fotografiju na društvene mreže.   Njih dvoje bili su na nastupu Stefana Živojinovića, a u pitanju je Sandra Miljaković. Ona je studentkinja srpskog jezika i književnosti, koja se pored toga profesionalno bavi i šminkanjem… View this post on ... The post Brenin sin POKAZAO DEVOJKU I PRAVA JE BOMBA (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brenin sin smuvao VRELU PLAVUŠU! Zanosna, s*ksi i - POZNATA javnosti! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019

Lepotica!..Sin folk legende Lepe Brene, Viktor Živojinović, pokazao je svima ko je njegova devojka tako što je objavio zajedničku fotografiju na Instagramu...Viktor je sa devojkom bio na nastupu Stefana Živojinovića, a reč je o zanosnoj plavuši Sandri Miljaković...Ona je studentkinja srpskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.