Izvor: Blic, 22.Feb.2024, 06:43

Bože, kakva je sudbina zadesila ovu ženu! Đurđica je rano ostala bez majke i oca, žrtva je nasilja, život je provela u bedi... A najgore joj je bilo onog dana kada joj je SIN PAO SA ČETVRTOG SPRATA

Majka joj je preminula kada je bila petogodišnja devojčica, otac kad joj je bilo 25. Na fakultet je došla sa jednom torbom, nije imala više, i delila je sobu sa više studenata, pa i spavala na podu. Kasnije, tokom života, noći je provodila u potkrovlju gde je kiša lila na nju. Doživela je porodično nasilje, a onda dobila sina Vasilija. Kada je mislila da je mukama kraj, život je pred nju stavio novi izazov - njeno voljeno dete palo je sa 15 metara visine i ostalo nepokretno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.