Boris Novković: Vreme je da svako krene dalje

Izvor: Story, 27.Sep.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Novković: Vreme je da svako krene dalje

Nakon tri i po godine romanse, hrvatski pevač Boris Novković i slikarka Iva Višošević stavili su tačku na svoju vezu koju su od početka pratili brojni skandali i nagađanja da mu je ona uništila prethodni brak

Boris Novković, foto: Story.hr

Iako je delovalo da je njihova ljubav konačno pobedila sve prepreke koje je život stavljao ispred njih, hrvatski pevač Boris Novković (47) pre nekoliko dana okončao je troipogodišnju vezu sa slikarkom Ivom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Višošević (36).

- Da mediji ne bi pogrešno prenosili moje izjave i od ovoga pravili sapunicu, odlučio sam da ovim putem dam zvaničnu, prvu i poslednju izjavu na tu temu. Ljubav između Ive i mene sada je gotova. Bez obzira na nepomirljive razlike, ta ista ljubav karmički nas je spojila, ne samo nas, već i sve ljude u interakciji s nama, oplemenila i obogatila naše i njihove živote, bez obzira na ponekad teži put. Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji, da prožmemo i prođemo određena iskustva. Ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima da se dogodila i rodila jer za sve postoji razlog. Mnogo smo dali i naučili jedno od drugog, ali došlo je vreme da svako od nas krene dalje, kako bi svoju misiju još bolje ispunili. Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno, jedino moguće za reč koja nosi esenciju svega – oglasio se hrvatski pevač na društvenim mrežama.

Mada nije poznato kako se i kada upoznali, nagađa se da je do prvog njihovog susreta došlo sredinom 2011. godine na snimanju spota za Borisovu pesmu Ni na nebu ni na zemlji s albuma Via ljubav. U ekranizaciji ove numere glumila je manekenka Lana Petanić koja je na set povela i svoju drugaricu Ivu Višošević. Pevač je tada još bio oženjen novinarkom Lucijom koja je u to vreme bila trudna, a mnoge je šokirala vest da Novković zbog nove devojke ostavlja svoju ženu samo nekoliko meseci pre porođaja.

Nakon gotovo decenije braka, Lucija i Boris razveli su se već sledeće godine. Dok jedni smatraju kako je Iva jedini i pravi krivac za krah njihove zajednice u kojoj su dobili sinove Nou (6) i Bona (3), drugi tvrde da su nevolje u raju počele znatno pre nego što je Boris upoznao ovu umetnicu, kao i da se njihovo prijateljstvo razvilo u obostranu zaljubljenost u trenutku kada njegov brak više nije mogao da se spase. Bez obzira na sve, Lucija i Boris jedan su od malobrojnih parova koji je uspeo da se razvede gotovo u tišini, bez skandala i ružnih reči, a nakon svega ostali su prijatelji, prvenstveno zbog svojih naslednika. Otkako se saznalo za Borisovu novu vezu, pevač i slikarka nastojali su da od toga ne prave senzaciju. Retko kad su zajedno odlazili na gradska dešavanja, a Boris nije davao izjave o novoj partnerki.

- S obzirom na to da smo oboje umetnici i da se razumemo, jedno drugom u potpunosti pružamo podršku – rekla je jednom prilikom Iva, koja je baš kao i Boris napomenula kako je to sve što će reći o privatnom životu.  U svojoj ljubavi uživali su daleko od očiju javnosti, a na isti način su se i rastali.

Piše: Milica Prelević

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.