Izvor: Story, 28.Nov.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bori se sa problemom: Rada Manojlović krenula na časove pevanja

Kako bi se što pre vratila svojim uobičajenim poslovnim obavezama, pevačica Rada Manojlović je angažovala profesora pevanja koji će joj pomoći da oporavi grlo

On joj je objasnio i na koji način da štedi grlo na nastupima, kako je glas ne bi opet pukao.

- Meni je taj profesor rekao: Ja tebe posmatram na nastupima, ti grizeš, ti napadaš, ti svu energiju pukneš u jednoj pesmi. Ti ne možeš tako, moraš da naučiš da se štediš - smatra Rada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Ona je tako]e objasnila zašto tako postupa.

- Ja iz sveg glasa pevam i do kraja svirke se normalno umorim, iskidam se, ali to je zato što ne umem drugačije, osim da dam svoj maksimum. On hoće da me nauči nekoj tehnici disanja, što mi pevači moramo da znamo mislim da će to mnogo da me spasi - otkrila je zvezda Granda u Premijeri.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Rada Manojlović krenula na časove pevanja

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2014

Kako bi se što pre vratila svojim uobičajenim poslovnim obavezama, pevačica Rada Manojlović je angažovala profesora pevanja koji će joj pomoći da oporavi grlo...Krenula na časove pevanja kako bi oporavila grlo: Rada Manojlović.. ..On joj je objasnio i na koji način da „štedi“ grlo na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.