Izvor: Radio 021, 26.Feb.2024, 19:32

Bolnica neće besplatno krečenje: Odlažu ga zbog "kontinuiranog ulaganja Vlade Srbije u porodilišta"

Moler Željko Šutuljić iz Ljiga koji se, nakon bolnih priča trudnica u Srbiji, ponudio da sredi zidove dela ginekologije KBC Zvezdara, neće moći da sprovede svoj cilj zbog "internih planova bolnice".

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

IPAK, NIŠTA OD KREČENJA Moler velikog srca hteo da renovira porodilište na Zvezdari, bolnica najpre pristala, a sad je sve ZAUSTAVILA: "Razočaran sam"

Izvor: Blic, 27.Feb.2024, 11:29

Moler Željko Šutuljić iz Ljiga, ganut stravičnim pričama o akušerskom nasilju u porodilištima, došao je na humanu ideju da okreči zidove u sobama na ginekologiji KBC Zvezdara, ali svoj cilj ipak neće moći da sprovede u delo - do daljeg.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.