Boki 13: Bane lažov

Izvor: S media, 26.Nov.2010, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boki 13: Bane lažov

Juče je došlo i do nove svađe između Bokija 13 i Baneta. Naime, Boki je pitao Baneta zašto priča za njega da spava u prljavoj posteljini i zbog čega to njega uopšte interesuje.

Bane je pokušao da mu objasni da je pričao s Natalijom, ali da se ne seća kada joj je to rekao, jer nije osoba koja bi širila takve informacije. Upozorio je Bokija da ne viče na njega i da mu ne preti, ali mu je ovaj odvratio da će se ponašati kako hoće i da je očigledno da Bane drhti dok razgovaraju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Ipak, manekena je „izminirala“ Natalija koja je rekla da je baš to čula od Baneta. Ovaj se branio da to nije istina, na Natalijino zaprepašćenje.

-Treba da te je sramota, jer si uhvaćen u laži. – rekao je Boki Banetu.

- Tebe treba da je sramota, jer stalno dobijaš informacije, koje koristiš da bi nas provocirao – nije mu ostao dužan ni Bane.

N. G.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Farma: Otkrivena Bokijeva “tajna“

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2010, 01:21

Boki 13 je provaljen - prvo je Marjan rekao da se Makedonac upiškio u krevet, a onda je i Bane rekao da Boki spava u prljavoj posteljini, aludirajući na "nemili događaj" od pre nekoliko dana...Ono što višemilionski auditorijum zna danima, konačno je izašlo na videlo i na imanju u Lisoviću, a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.