Boje  spektar naseg raspolozenja

Izvor: Kurir, 23.Maj.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boje spektar naseg raspolozenja

Niko ne može naš dom bolje da opremi i uredi od nas samih. Međutim, loše raspoloženje i nedostatak volje sprečavaju nas da osmislimo i sprovedemo u delo promene koje su neophodne



Niko ne može naš dom bolje da opremi i uredi od nas samih. Međutim, loše raspoloženje i nedostatak volje sprečavaju nas da osmislimo i sprovedemo u delo promene koje su neophodne. Evo nekoliko saveta uz pomoć kojih ćemo aktivirati svoj kreativni potencijal i usmeriti ga u pravcu konkretnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rešenja.

Zatvori oči i maštaj

Kada pokušavamo da osmislimo promene koje su neophodne našem domu, a to znači i nama, nemojmo se osvrtati na postojeći raspored ili asortiman nameštaja. Potrebno nam je svakako nešto novo, inspiracija kakvu do sada nismo osetili. Probudimo svoju kreativnost i oslobodimo maštu... razmislimo šta bi nas motivisalo na pravi način. To je prvi korak od želje do ideje. Naše ideje.

Biraj boju, odaberi filing

Možda znamo kako se osećamo, ali kako se zapravo mi osećamo? Promena? Naravno... Ako nemamo odgovor na postavljena pitanja, pravo rešenje za nas su boje! Nežne, jarke, hladne, tople... radost, seta, ljubav, mir... Prepoznajete li se negde? Ne? Idemo dalje... dok ne pronađemo svoj odgovor, boju, ritam ili emociju.

A sada akcija!

Naš dnevni boravak mesto je druženja i odmora, uz puno emocija i puno boja. Hajdemo redom: susret, prijatelji... komfor, udobnost, ležaj „tomi“. Skladan, veseo, naš. Druženje, radost i vedrina... praktični klub stolovi „menuet“ ili „pijano“. Snaga, red i prostor... elegantni garderober „standard KL 2K H200“. Otvorene boje, kvalitet, pristupačna cena. Saloni „Forma ideale“ udomili su široki spektar boja, od kojih je neka možda baš za vas! Zato zatvorite oči i maštajte...

Kako je lako živeti lepo

Subvencionisani krediti, odloženo plaćanje do dva meseca bez kamate i pokloni od srca - samo u salonima „Forma ideale“!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.