Boje koje će vam ulepšati život

Izvor: Mondo, 02.Nov.2015, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boje koje će vam ulepšati život

Emmezeta - carstvo boja po super senama ti predlaže kako da osvežiš životni prostor i uštediš. Emmezata je mesto na kojem možeš da nađeš sve ta dom: nameštaj, dekoracije, vrhunsku belu tehniku, male kućne aparate, multimediju...

Jedna od najvećih američkih umetnica 20. veka – Džordžija O'Kif, poznata po živopisnim slikama cveća, podelila je sa svima svoje otkriće: "Bojama i oblicima mogu da kažem sve što ne mogu na druge načine, sve ono za šta ne postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << reči". Tako su i boje u životnom ili radnom prostoru od velikog značaja za dobro raspoloženje, deo su ličnog stila i odvažnosti, a i poruka koju šaljete u javnost.

Kada tražite pravi balans u enterijeru, imajte u vidu raspoloženje koje vama i vašim najbližima izaziva određena boja. Ravnoteža hladnih i toplih boja, kao i različitih materijala, neophodna je za uživanje u prostoru. Izbor nameštaja i dekoracija u domu pokazuju vaš stav i spremnost da budete drugačiji. To je izvodljivo i po povoljnim cenama – u Emmezeta centru (Beograd, Bežanijska kosa, Partizanskih avijacija 2a)!

Pokažite strastvenost i vatreni temperament. Izaberite dvosed/trosed u crvenoj boji i sigurno niko neće zaboraviti veče provedeno u vašoj dnevnoj sobi.

Foto: Emmezeta

Emmezeta vam predlaže: Crvenidvosed itrosed Carmen! Na VELIKOJ AKCIJI -33% do 8. novembra 2015. ili do isteka zaliha.

Unesite mir plave boje u vašu spavaću sobu, ali ne odustajte od posebnosti i kvaliteta. Dizajn i udobnost mogu da idu zajedno!

Foto: Emmezeta

Emmezeta vam predlaže: Tapacirani krevet u plavoj boji Maja! Na EKSKLUZIVNOM POPUSTU -20% za članove Emmezeta kluba tokom novembra 2015. (ili do isteka zaliha). Učlanite se i ostvarite super popuste svakog meseca! Kliknite i pogledajte EMMEZETA KLUB PONUDU za novembar 2015.

Ljubičasta – boja luksuza, prefinjenosti i mudrosti. Prava, ne preterana, doza ljubičaste boje prostoru će dati notu prestiža i sanjarenja.

Foto: Emmezeta

Emmezeta vam predlaže: Osvežite radni prostor udobnom kancelarijskom stolicom Theo koju možete naći u Emmezeta centru. Vaša trpezarija će zablistati uz stolicu Zoom – na akciji -40% do 8. novembra (ili do isteka zaliha).

Foto: Emmezeta

Emmezeta vam predlaže: Složivi program Cross! Na VELIKOJ AKCIJI -30% do 8. novembra 2015. ili do isteka zaliha.

Kada uređujete vaš dnevni boravak kombinujte boje koje najviše prijaju vašem oku. Poznato je da zelena umiruje, a žuta, na više mesta, može da deluje iritantno. Naravno, bela je uvek dobar izbor, jer simbolizuje čistoću, svežinu i lakoću. Međutim, beloj, ali i drugim bojama karakterističnim za nameštaj, efektni dekorativni artikli daju ličnu notu. Zato, pri izboru detalja u prostoru se uvek treba prepustiti mašti i osloboditi se, posebno kada su boje i dizajn u pitanju. Emmezeta izbor dekoracija (tepiha, rasvete, posteljine i drugih zanimljivih artikala) pogledajte klikom na UREĐENJE DOMA dok nameštaj i ostalo neophodno za dnevni boravak na VELIKIM POPUSTIMA možete naći klikom na AKCIJE I POPUSTI.

Sve za dom u svim bojama za vaše dobro raspoloženje – pronađite u Emmezeta centru i na sajtuwww.emmezeta.rs.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.