Bojan Grujić do jutra slavio rođenje ćerke (foto)

Izvor: Story, 22.Mar.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Grujić do jutra slavio rođenje ćerke (foto)

Pevač i nevenčani suprug pevačice Mije Borisavljević slavio je sa prijateljima i porodicom do sitnih jutarnjih časova rođenje ćerke Eme, a dok je čekao goste, otkrio je uz koju pesmu nazdravlja za sreću naslednice. – Prva pesma na repertoaru je “Ti si, ćerko, tatin sin”! Euforija me drma i ne mogu da opišem trenutna osećanja. Presrećni ... The post Bojan Grujić do jutra slavio rođenje ćerke (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

MIA JE POSTALA MAMA: Pogledajte kako je bilo na proslavi (foto)

Izvor: Scandal.rs, 22.Mar.2018

Pevačica Mia Borisavljević i njen izabranik Bojan Grujić postali su roditelji ćerkice Eme, a proslava je bila u jednom lokalu u Jajincima. Ponosni tata sa osmehom na licu dočekao je goste, a svi su bili srećni i veseli. “Presrećan sam zbog rođenja ćerke Eme. Jedva čekam da počne slavlje....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.