Izvor: Luftika.rs, 23.Jun.2023, 18:06

Bogougodni lopov iz crkve na Zlataru gleda u kameru, prekrsti se i ukrade ikonu (VIDEO)

Prepoznajete li muškarca sa slike?
Nepoznati muškarac opljačkao je crkvu na Zlataru, a sada se društvenim mrežama širi snimak bizarne krađe, kao i apel svim građanima da odmah prijave lopova policiji u Novoj Varoši, ako ga poznaju.
Na snimku koji je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama vidi se muškarac u crkvi na Zlataru. Šta se tačno dogodilo, nije zvanično poznato, ali autor ove objave na Instagram stranici 192_rs je naveo da je reč o osumnjičenom za krađu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << novca i suvenira iz crkve.
Jedan detalj zapao je svima za oko – osumnjičeni lopov se u jednom trenutku prekrstio, sve vreme gledajući u nadzornu kameru crkve.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by 192.RS (@192_rs)


Apel se brzinom munje proširio društvenim mrežama, a ljudi su izuzetno potreseni i žele da se počinilac što pre pronađe.
Izvor: Nova.rs
Lopov pokušao da ukrade telefon MMA lepotici, pa završio u Hitnoj praznih ruku i naduvenog lica

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.