Izvor: Luftika.rs, 09.Maj.2023, 23:06

Bliznakinje se udale za blizance i rodile identične bebe, sestre jedna drugoj doje decu

Sestre bliznakinje Britani i Brajana (35) upoznale su braću blizance Džoša i Džermija (37), na skupu blizanaca u Ohaju.
Tada se rodila ljubav među parovima, a potom je usledilo i zajedničko venčanje 2018. godine.








View this post on Instagram


















A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << (@salyerstwins)


Ubrzo nakon venčanja, na zajedničkom profilu na društvenoj mreži Instagram obradovali su svoje pratioce vešću da će sestre zajedno deliti iskustvo trudnoće.
Njihova životna želja napokon je postala stvarnost.
– Momci u prethodnim vezama nikada nisu razumeli našu povezanost. Oduvek smo sanjale da se udamo za jednojajčane blizance. Ljudi su nam govorili da su šanse za to male, ali smo u dubinu duše znale da će na kraju ipak biti tako – rekle su sestre jednom prilikom za medije.
Kada su upoznale braću Džoša i Džeremija, znale su da su pronašle ljubav za ceo život. Kako je njihov život poprilično neobičan i zanimljiv, jedna poznatna američka televizija je osmislila rijaliti program, a oni su glavne zvezde.
Naime, oni žive pod istim krovom i zajedno odgajaju svoju decu, piše Stil.
– Imam osećaj kao da sam roditelj i Džošovom detetu, ne pravim nikakvu razliku, a mislim da se i moj brat tako oseća. Čini se kao da smo jedna porodica, a ne dva odvojena para sa svojim bebama – izjavio je Džermi.
Parovi su ponosni roditelji mališana sa plavim očima po imenu Džet i Džeks koje često fotografišu i postavljaju na svoje društvene mreže.








View this post on Instagram


















A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins)


Oni sa svojim pratiocima dele ceo svoj život, a u jednoj od epizoda njihovog rijalitija sestre su pokazale kako jedna drugoj doje decu.
Na Instagramu su objavile fotografije svojih sinova i u opisu istakle da su oni „rođaci, genetska braća i kvartarni blizanci“.
Mnogi su se pitali kako je to moguće, a onda je usledio odgovor: „Njihove majke i očevi su jednojajčani blizanci. Oba para roditelja dobila su decu.








View this post on Instagram


















A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins)


Identičan DNK stvorio je oba dečaka. Kada bi ova porodica napravila DNK test porekla, to bi pokazalo da su ove bebe braća, a ne rođaci!.
Sijamske bliznakinje ne žele odvajanje i dele isto telo, ali ne i dečka (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.