Izvor: Luftika.rs, 30.Jun.2023, 14:52

Blizanci nemaju sreće u braku i velika je verovatnoća da će se razvesti

Blizanci se smatraju promenjivim i dinamičnim znakom. Oni su po prirodi znatiželjni, energični i stalno traže nove informacije i iskustva. Ova stalna potreba za promenom može da dovede do nestabilnosti u braku.
Teško se obavezuju, a ta osobina može da stvori probleme u dugoročnim odnosima poput braka.
Osim toga, njihova sklonost komunikaciji i izražavanju svojih misli može da bude mač sa dve oštrice – iako može podsticati otvorene rasprave, može dovesti i do konflikta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> S druge strane, važno je napomenuti da ove karakteristike ne znače da svaki muškarac rođen u ovom znaku neće imati uspešan brak. Postoji mnogo drugih faktora, poput emocionalne zrelosti, kompatibilnosti, komunikacijskih veština i volje za radom na odnosima, koji igraju ključnu ulogu u trajanju braka.
Uvek je najbolje pristupiti svakom odnosu s otvorenim umom i srcem, bez obzira na horoskopski znak vašeg partnera.
Muškarci rođeni u ovom znaku teško se vezuju, ne vole odgovornost i najčešće se razvode
Izvor: Super žena

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.