Izvor: Luftika.rs, 17.Jun.2023, 09:05

Blizanci, Strelac, Devica i Ribe od 18. juna suočiće se sa prošlošću i velikim promenama

Mlad Mesec je pred nama, 18. juna u 5 sati i 37 minuta na 26 stepenu Blizanaca. Ove dane iskoristite da razgovarate sa svojim unutrašnjim bićem, saznate šta želite sledeće i otpustite ono što vas sprečava u tome. Razgovarajte sa nekim bliskim o svim tim događajima i mislima.
Potražite savet od osobe za koju mislite da može da vam pomogne svojim znanjem i iskustvom. Da bismo mogli da idemo dalje, ponekad treba da se oslobodimo nekog tereta koji nas u tome sprečava. To je naizgled >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nevidljivo, ali ako malo zaronimo u sebe, otkriće nam se.
Mlad Mesec u Blizancima nam pomaže da kreiramo nove ideje, uči nas kako da bolje komuniciramo sa okolinom. Njegova radoznalost nas podstiče da stičemo nova znanja, ali i da se upoznamo sa sopstvenim mislima, koje često nesvesno kreiraju našu sopstvenu sudbinu.
Postavite pitanje. Pošaljite poruku. Zakažite sastanak. Budite aktivni posmatrač u razgovoru koji vodite. Podelite svoje ideje sa drugima, ko zna gde bi vas to moglo odvesti i šta bi moglo otkriti. Više se krećete, šetate, idete na kratka putovanja gde uživate u otkrivanju novih mesta. Očekujte promene na polju odnosa sa bliskim rođacima. Neptun je aktivno uključen u ovaj proces. Evo njegovih poruka:
možda ću ti zamutiti vid da konačno vidiš gde se varaš mogu da vam otkriju ljude koji nisu iskreni prema vama i koji nemaju dobre namere budite kreativni, dizajnirajte ono što radite na neobične načine Pluton u poslednjem stepenu Jarca:
Vratiću vas ukratko na neke situacije koje ste već iskusili početkom ove godine da biste nešto oslobodili, transformisali i doživeli mali lični preporod verujte u svoju unutrašnju snagu i moć Saturn u Ribama je otišao retrogradno. ponekad treba vratiti stare dugove imate priliku da vidite kako dugovečna iskustva utiču na život koji sada živite pogledajte svoju neposrednu prošlost, postoji nešto što treba povući Uticaj ovog mladog Meseca osetićemo narednih nedelja, a najintenzivnije će ga doživeti oni rođeni u Blizancima, Strelcu, Devici i Ribama.
Autor: Julijana Oremović/Love sensa
Poznati turski astrolog Murat predviđa blaženo leto 2023. za ova 3 znaka, vinuće se u oblake

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.